MANDY ROSENBOOM

mandy.rosenboom@movare.nl 045-5285960

Ik ben Mandy, 23 jaar oud, en sinds 2019 werk ik met veel plezier op basisschool Gerardus Majella. Samen met mijn vriend en onze lieve hond, genaamd Kiwii, woon ik in Heerlen.                                                          Het is voor mij van groot belang om een veilige en positieve leeromgeving te creëren waarin leerlingen zich echt gezien en gehoord voelen. De nieuwsgierigheid en het enthousiasme van de leerlingen zorgen ervoor dat ze voortdurend nieuwe dingen leren. In het komende schooljaar zal ik mijn tijd doorbrengen met de groepen 4 en 5. 

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met onze hond te wandelen, bezoek ik graag pretparken, speel ik spelletjes op mijn computer en uit ik mijn creativiteit zowel traditioneel als digitaal door tekenen. Het ontdekken van nieuwe interesses en vaardigheden spreekt mij altijd aan, dus ik probeer regelmatig nieuwe hobby's uit. 

Het belooft een opwindend jaar te worden, vol groei, ontdekkingen en leermomenten. Ik kijk er erg naar uit om samen met u en uw kind deel uit te maken van deze reis. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details