STEFHANIE PALMEN-PLIEGER

stefhanie.palmen@movare.nl 045-5285960

Mijn naam is Stefhanie Palmen-Plieger, geboren en getogen op de Heksenberg. Leuk detail ik heb hier vroeger zelf als leerling op school gezeten en woon ook nu nog in de wijk op het Heerenpark. In 2010 ben ik afgestudeerd als leerkracht, vervolgens heb ik vooral in de bovenbouw en op verschillende middelbare scholen gewerkt.

In 2014 heb ik mijn Master Special Educational Needs in begeleiden en leidinggeven behaald. Sinds 2017 versterk ik het team op deze school als leerkracht, rekenspecialist & voorzitter MR. Ook vertegenwoordig ik de personeelsgeleding bij de GMR van Movare. Ik geniet er elke dag van om onze leerlingen te helpen groeien, bloeien en stralen.  

Mijn hobby's zijn het maken van reizen en het spelen van bordspellen met mijn man Daan en zoon Ian (5 jaar, hij zit bij de Dolfijntjes op onze school) en Colin (7 maanden). Maar zeker ook het geven van creatieve workshops in mijn eigen atelier Stampin' Heksenberg.Dit jaar werk ik t/m februari alleen op de dinsdag (in groep 5) en op de donderdag vanaf maart ben ik ook op maandag weer op school te vinden. De maandagen ben ik nu nog lekker thuis bij mijn zoontje Colin. 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details